MECAFER - цени - Mashini.BG

Универсален пистолет за боядисване Mecafer 8215150 GRAFFITY
0.00 (0)

Пистолет за боядисване Mecafer 600 W

Универсален пистолет за боядисване Mecafer 8215150 GRAFFITY Универсаленият пистолет за боядисване на Mecafer модел 8215150 е конструиран на...

Марка: MECAFER Модел: 8215150 Кат. №: MS16757 Арт. №: 8215150 Произход: Испания Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 1 от 1 резултата

В своите помещения във Валанс (Дром), MECAFER концентрира ресурсите си и обединява динамичен и експертен екип, за да остане една крачка пред своя сектор и да предложи на своите клиенти иновации и най-успешната услуга.

 

За да отговори на многобройните и разнообразни изисквания на своите клиенти по отношение на качество, производителност, издръжливост, ниво на оборудване и разбира се ценово ниво, МЕКАФЕР разработи оферта от 6 основни марки. Тази мултибранд стратегия внася яснота, за да ръководи избора на своите клиенти.

Основана в Турс, MECAFER се е посветила от самото си създаване на демократизирането на оборудването и материалите „Направи си сам“, които дотогава са били запазени за професионални клиенти или опитни ентусиасти „Направи си сам“.

 

През февруари 2017 г. МЕКАФЕР придоби компанията DOMAC, базирана във Vierzon в Шер (18). Тази компания продава генератори, въздушни компресори и станции за заваряване на супермаркети „Направи си сам“. В допълнение към разширяването на списъците с тези магазини, това придобиване ще разшири предлагането на продукти и марки и ще предостави на клиентите по-широка гама от услуги.

 

Машини с марка MECAFER, които може да закупите от MASHINI.BG са: Машини за боядисване MECAFER и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title