MATRIX - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

Matrix Tools предлага гама от германски инженерни електрически и градински инструменти. Независимо дали оформяте градината си или работите по озеленяване, наличието на правилните инструменти под ръка е ключът към качествено завършен проект или градина. От ножица за жив плет, която ви дава прецизен контрол за изрязване на чисти линии върху обрасли живи плетове, до вашата гама от бормашини и триони за изграждане и поддръжка. Пазарувайте Матрикс гама от продукти.

 

Правилният инструмент за всяко приложение. Matrix предлага разнообразие от инструменти за различни приложения. Голям избор от различни помощници за ежедневните задачи в къщата и градината улесняват работата ви и спестяват време!

 

Иновативен дизайн и разработване на продукти - Произведено в Германия - и гъвкавите производствени възможности за по-високи иновации и стандарти за качество във фокуса на специалната цена/производителност.

 

Машини с марка Matrix, които може да закупите от MASHINI.BG са: Уплътняване и трамбоване MATRIX, Рязане и кастрене MATRIX, Режещи машини MATRIX, Машини за заточване на вериги MATRIX, Къртачи MATRIX и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title