Masterpac - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

Основана през 2001 г., Masterpac-Asia Co., Ltd. разработва безброй продукти, включително спирално навити уплътнения, уплътнения с двоен кожух, RTJ уплътнения, листови и съединителни материали, еластомерни уплътнения, динамични и статични уплътнения, разширителни фуги, комплекти изолационни уплътнения, изолационен текстил и технически продукти за осигуряване на безопасност и сигурност. В допълнение към широка гама от продукти, Мастерпак също така предоставя услуги за поддръжка на помпи и клапани и техническа поддръжка от световна класа.

 

Целта на немската компания Masterpack е да създаде надеждно оборудване за конструкцията с изключителна надеждност, способно да функционира безотказно и в най-трудните експлоатационни условия, включващи значителни претоварвания.

 

Компанията лесно печели симпатиите на своите клиенти, тъй като производителността, обслужването и качеството на оборудването на Masterpack са несравними във високия клас на изпълнение . С разнообразие от асортименти Мастерпак и достъпното ценообразуване при уплътняването и обработката на строителен бетон, се явява  ключът към популярността и постоянно впечатляващите продажби на световния пазар. 

 

Машини с марка Masterpac, които може да закупите от MASHINI.BG са: Обработка на бетон Masterpac и други. 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title