LAUNTOP - цени - Mashini.BG

Генератор LAUNTOP LT 1200
0.00 (0)

Генератор  LAUNTOP LT 1200 бензинов, четиритактов.

Марка: LAUNTOP Модел: LAUNTOP LT 1200 Кат. №: MS23692 Арт. №: LT 1200 Произход: Китай Гаранция за частно лице: 12 месеца
1 - 1 от 1 резултата

Fuzhou Launtop M & E Co., Ltd. е частна компания, която има за цел да представи висококачествени енергийни продукти на международния пазар. Като продължение на бизнеса с дизелови двигатели, създаден през 2000 г., с регистриран капитал от 15 милиона щатски долара, Лаунтоп придоби и натрупа значителен индустриален опит в резервните генератори. Тогава започнали да произвеждат само няколко продукта. Днес продуктовата линия на Launtop  вече е разширена до една от най-всеобхватните в индустрията.

 

В момента Лаунтоп работи в разширена площ от 200 000 квадратни метра с модернизирано съоръжение във Фуцин, Китай, доставят своите продукти в повече от 100 страни по света. Сега в компанията работят 850 служители, сред които 100- технически персонал. Launtop са с безмилостен ангажимент да се ангажират с продуктови иновации, набирането на опитен и самомотивиран персонал, с цел да обслужва нуждите на клиентите. Това е само една част от печелившото уравнение. Лаунтоп създаде напълно съвременна работна система за CNC, R&D и QC, за да гарантира, че всеки продукт отговаря на най-високия стандарт за качество, преди да го изпрати на клиентите.

 

Ангажиментът на Лаунтоп е постоянно да се стреми да предлага на пазарите нови и иновативни продукти с висока производителност във всички аспекти на много достъпни цени. Launtop са силно чувствителни към променящите се нужди на пазара и се подготвят да реагират бързо, така че Лаунтоп успя да се отличи от конкуренцията.

 

Машини с марка Launtop, които може да закупите от MASHINI.BG са: Бензинови монофазни генератори LAUNTOP и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title