KLINGSPOR - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

От малък местен производител, до семеен бизнес упражняващ дейност в целият свя.

От основаването на компанията през 1893 г. KLINGSPOR оставят своя отпечатък в историята на водещите технологии в сферата на шлифоването, чрез въвеждането на безброй иновации. КЛИНГСПОР високоскоростни дискове за рязане и шлайфане, ламелни дискове и абразивни мопове са част от примерите за значими абразивни продукти, които успяват да създадат и успешно да въведат на пазара.

 

KLINGSPOR е международно организирана, продуктивна и иновативна семейна компания на пазара на абразивни инструменти за повърхностна обработка и оформяне. Основните бизнес сфери са абразивите върху подложка, както и дисковете за рязане и шлайфане.

 

Основна цел на КЛИНГСПОР е да задоволят нуждите на своите клиенти. За да я постигнат, те се ръководят от следните принципи при вземането на бизнес решения: винаги висока ефективност на техните продукти, с конкурентноспособни по отношение на съотношението цена-качество продукти с марките Klingspor се стремят към позициониране сред водещите производители в най-индустриализираните държави

 

Машини с марка KLINGSPOR, които може да закупите от MASHINI.BG са: Пилене и шкурене KLINGSPOR, Аксесоари за шлайфане KLINGSPOR, Аксесоари за режещи машини KLINGSPOR и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title