Аксесоари за градинска техника Honda - цени - Mashini.BG

Аксесоари за градинска техника Honda - цени - Mashini.BG
УДЪЛЖЕНИЕ HONDA 50 СМ. ЗА UMC Изчерпан

УДЪЛЖЕНИЕ HONDA 50 СМ. ЗА UMC

Допълнително удължение 50см за Honda

Марка: Honda Модел: SSES SE Кат. №: MS17842 Арт. №: SSES SE
159.00 лв.
Купи
ДУХАЛКА Honda ЗА UMC Изчерпан

ДУХАЛКА Honda ЗА UMC

Приставка Honda ЗА UMC SSBL 2.10 кг

Марка: Honda Модел: SSBL Кат. №: MS17861 Арт. №: SSBL
329.00 лв.
Купи
УДЪЛЖЕНИЕ HONDA 100 СМ. ЗА UMC Изчерпан

УДЪЛЖЕНИЕ HONDA 100 СМ. ЗА UMC

Допълнително удължение 100см Honda за UMC

Марка: Honda Модел: SSEE Кат. №: MS17839 Арт. №: SSEE
189.00 лв.
Купи
1 - 3 от 3 резултата

Honda Motor Company  е японски производител на автомобили, камиони, мотоциклети и скутери. Произвежда също автомобили с висока проходимост, плавателни съдове, електрогенератори, корабни двигатели и градинарски машини.

 

Главната продукция на Хонда е в Япония, но с разрастването на компанията се изграждат заводи в много държави по целия свят. Всички произведени машини на Хонда (Honda) подлежат на сертифициране и строг контрол.

 

HONDA POWER EQUIPMENT произвеждат генератори, водни помпи, косачки, трактори, храсторези, мотокултиватори, акумулаторни устройства и снегорини.

HONDA MARINE пък от своя страна се занимават с производствотото на извънбордови двигатели и надуваеми лодки, а HONDA ENGINES произвеждат бензинови двигатели за вграждане.

 

Хонда излиза на американския индустриален пазар през 60-те, още като малка компания. HONDA е производител, който завладява пазарa с иновативни машини за селското стопанство и строителството. Хонда има традиция да изпреварва конкурентите си с новости в машинната индустрия.

 

 Машини с марка HONDA, които може да закупите от MASHINI.BG са: Бензинови двигатели Honda, Бензинови монофазни генератори Honda, Бензинови помпи Honda, Бензинови трифазни генератори Honda, Инверторни генератори за ток Honda и много други. 

Градински аксесоари за всички предлагани от нас ръчна и моторизирана градинска техника от познати доказани производители с високо качество. Залагаме на високо качествени продукти с доказан произход, живот и издръжливост при употреба и можем да гарантираме висока надеждност на всеки аксесоар.


Прочети още
Лични данни
Парола
Бюлетин
Title