HAZET - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

HAZET е създадена през 1868 г. от Херман Цервер. Името на марката ХАЗЕТ има своите корени в инициалите на нейния основател. HAZET вече е пето поколение семеен бизнес.

 

Висококвалифицирани инженери разработват и проектират инструменти и производствени помощни средства, използвайки най-новите CAD компютри и „софтуер от висок клас“. Генерираните данни се използват по различни начини, например за производство на проби в най-кратки срокове или за комуникация с клиенти и доставчици чрез обмен на данни. 

 

Използване на най-новите технологии в производството на собствени инструменти и матрици на HAZET. Данните за фрезоване се прехвърлят директно чрез CAD/CAM интерфейс към високоскоростна фрезова единица (HSC), която след това фрезова изкованите контури за нови матрици в твърдата матрица с висока точност с до 42 000 оборота на шпиндела/мин.


 

Последният щрих се дава на всеки инструмент в екологично чист завод за галванично хром-никелово покритие. Това не само ги кара да изглеждат добре, но и дава на качествените инструменти ХАЗЕТ дълготрайна защита срещу корозия.

 

Машини с марка HAZET, които може да закупите от MASHINI.BG са: Пневматични инструменти HAZET и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title