Акумулаторни духалки за листа Gardena - цени - Mashini.BG

Акумулаторни духалки за листа Gardena - цени - Mashini.BG

Акумулаторна въздуходувка Gardena PowerJet 18V P4A/ 18 V/ 2.5 Ah
0.00 (0)

Духалка за листа с батерия и зарядно 474 м3/ч 2.5 m/s²

Акумулаторна въздуходувка Gardena PowerJet 18V P4A/ 18 V/ 2.5 Ah Акумулаторната въздуходувка впечатлява с максимален дебит на въздуха 7,9...

Марка: Gardena Модел: PowerJet 18V P4A Кат. №: MS34801 Арт. №: 14890-20 Произход: Германия Гаранция за частно лице: 24 месеца

Акумулаторна въздуходувка Gardena PowerJet 18V P4A solo/ 18 V
0.00 (0)

Духалка за листа без батерия и зарядно 474 м3/ч 2.5 m/s²

Акумулаторна въздуходувка Gardena PowerJet 18V P4A solo/ 18 V Акумулаторната въздуходувка впечатлява с максимален дебит на въздуха 7,9...

Марка: Gardena Модел: PowerJet 18V P4A solo Кат. №: MS34802 Арт. №: 14890-55 Произход: Германия Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 2 от 2 резултата

Компанията  е основана през 1961 г. в Германия. В началото започнала с внос на градински инструменти с произход от Франция. Последният пробив бил, когато въвели системата Original GARDENA System през 1968 г. Благодарение на иновативната си мощ и качеството на марката, както и на големите ползи за потребителя, само за няколко години ГАРДЕНА бързо се превръща в признат по цял свят производител на интелигентни и лесни за ползване продукти и системи за поливане и грижа за градината. 

 

С централа в Улм, Германия GARDENA е предпочитаната марка за милиони собственици на домове и градини по цял свят, когато става дума за грижа за градината. Това е така, тъй като ГАРДЕНА предлага пълна гама от всичко необходимо без значение дали става дума за напоителни системи, помпи, градински езерца, грижа за моравата, грижа за дървета и храсти, градински инструменти, или култивиране на почвата.

 

Днес GARDENA е водещата марка за висококачествени градински инструменти в Европа и се предлага в повече от 80 страни по целия свят. ГАРДЕНА влагат емоция, за да отговорят на нуждите на хората, които гледат на своята градина като на място за живеене близо до природата и място за здравословен живот, почивка и забавление.

 

Машини с марка GARDENA, които може да закупите от MASHINI.BG са: Аксесоари за градинска техника Gardena, Акумулаторни батерии и зарядни устройства Gardena, Акумулаторни духалки за листа Gardena, Акумулаторни косачки Gardena, Акумулаторни ножици Gardena, Градински помпи Gardena, Двор и градина Gardena, Рязане и кастрене Gardena и много други.

 

Акумулаторни духалки за листа са ръчни машини за почистване на листа и други леки предмети. Акумулаторните духалки генерират въздушна струя, която издухва листа и други леки отпадъци. Акумулаторни духалки за листа се използват за почистване на дворове, градинки, алеи, площадки, тераси и други. Основното предимство на тези ръчни въздуховоди са компактните им размери и олекотена конструкция, които правят работата с машината изключително лесна дори с една ръка.

 

MASHINI.BG предлага голямо разнообразие от акумулаторни духалки за листа. При нас ще намерите модели с ергономичен дизайн и скорост на въздушната струя до 250 км/ч. Акумулаторните метли за листа, както още се наричат, предлагат възможност за работа без да замърсявате природата, тъй като не отделят вредни емисии, като същевременно са мобилни и леснопреносими. Друго предимство на акумулаторните въздуходувки е, че нивото на шум при тях е значително по-ниско спрямо бензиновите модели, което ги прави подходящи за работа в оживени зони, в близост до училища, детски градини, болници и други.  

 

Акумулаторни духалки за листа са широкоразпространени акумулаторни машини, които намират приложение при почистване на градски паркове, озеленяване и фасилити мениджмънт, почистване на дома и градината, както от професионалисти, така и от любители.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title