FORD - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

На 16 юни 1903 г. Хенри Форд основава Ford Motor Company в Детройт, Мичиган.  През своята 112-годишна история Форд се превърна в една от най-големите международни компании в света.  Днес нейните продукти и иновации все още са в челните редици на индустрията, революционизирайки бъдещето на електрическите превозни средства.  Ford беше признат за една от 50-те най-иновативни компании от списание Fast Company.

 

Екипът  от експерти на Форд в NINE HKG Ltd., с над 20 години опит в разработването и производството на качествени инструменти, обедини усилията си с Ford Motor Company, за да разработи уникална линия от продукти, която почита наследството, създадено от Хенри Форд  по отношение на производството на надеждни и достъпни стоки.  NINE HKG Ltd., като глобален официален лицензополучател на гамата инструменти на Форд, назначи няколко дистрибутори по целия свят, за да обслужва по-добре специфичните нужди на страните и регионите по света.

 

Машини с марка Ford, които може да закупите от MASHINI.BG са: Инверторни генератори за ток FORD, Дизелови монофазни генератори FORD, Водоструйки и пароструйки FORD, Бензинови помпи FORD, Бензинови монофазни генератори FORD и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title