EGA - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

EGA е българска строителна борса със седалище в град Варна. Фирмата се занимава с производство и дистрибуция на голяма гама от строителни, градински, автомобилни, пневматични и измервателни инструменти. Също така към портфолиото им се добавят различни видове електро и режещи инструменти. 

 

Компания ЕГА е добре позната на българския пазар, също така е износител в много европейски държави и държави от близкия изток. Качеството на инструментите е изключително високо, а достъпните цени на EGA ги правят предпочитаният производител, както от професионалисти, така и от любители занаятчии. 

 

С разрастването си ЕГА започва да се занимава с производство и на различни ВиК инструменти и работни облекла. Компанията се усъвършенства и в производство на различни химии като антифриз, автомобилни масла и добавки за масло.  

 

Машини с марка EGA, които може да закупите от MASHINI.BG са: Акумулаторни батерии и зарядни устройства EGA, Акумулаторни бормашини EGA, Акумулаторни саблени триони EGA, Акумулаторни циркуляри EGA, Акумулаторни шлайфове EGA, Зарядни и стартерни устройства EGA, Крикове EGA, Подемници EGA, Режещи машини EGA и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title