Champion Power Equipment - цени - Mashini.BG

Champion Power Equipment - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

Champion Power Equipment е лидер на пазара на оборудване за производство на електроенергия. ШАМПИОН има дългогодишен опит в предоставянето на надеждни и издръжливи захранващи продукти, проектирани и проектирани в САЩ за северноамериканския и световния пазар. За дома, на работа или забавление, продуктите на Champion са стандартът за отлична производителност. ШАМПИОН правят силата, която прави живота ви по-лесен.

 

От 2003 г. Champion си спечели репутация за проектиране и производство на най-доброто енергийно оборудване на пазара. От първоначалния им щаб в Калифорния, ШАМПИОН разшири обхвата си в Северна Америка, за да включи съоръжения в Джаксън Тенеси, Милуоки Уисконсин и Торонто Канада.

 

Днес продуктовата линия на Champion се разшири, за да включва преносими генератори, домашни резервни генератори, инверторни генератори, двигатели, лебедки и цепачки за дървени трупи. С над 4,5 милиона продадени генератора в Северна Америка, ШАМПИОН е пазарен лидер в областта на енергийното оборудване.

Champion е доста по-напред от кривата в продуктовите иновации във всичките им продуктови категории. 

 

Машини с марка Champion Power Equipment, които може да закупите от MASHINI.BG са: Инверторни генератори за ток Champion Power Equipment , Дизелови трифазни генератори Champion Power Equipment, Дизелови монофазни генератори Champion Power Equipment, Бензинови трифазни генератори Champion Power Equipment и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title