CASTEX - цени - Mashini.BG

Пневматична пясъкоструйка тип балон с вградена прахосмукачка CASTEX
0.00 (0)

Машина за пясъкоструене с вградена прахосмукачка 1200 W 105 л

Пневматична пясъкоструйка тип балон с вградена прахосмукачка CASTEX e мултифункционален уред подходящ за различни приложения - реставрация,...

Марка: CASTEX Модел: 06528 Кат. №: MS18086 Арт. №: 06528 Произход: Полша Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 1 от 1 резултата

В Castex имат богат опит в много различни методи на производство. Кастекс започва да търгува през 1972 г. като консултантски бизнес, специализиран в леярството на леки метали. В рамките на няколко години компанията се утвърди като производител с разширяваща се продуктова гама, базирана на отливки от алуминиеви и магнезиеви сплави.

 

Днес тези продукти се състоят от набор от хардуер, който се разпространява чрез канали за търговия на едро, популярни в строителната, селскостопанската и градинарската индустрии.

 

Много важен аспект от бизнеса на Castex  е дългогодишното им участие в продукти за здравето на животните. Те са специалисти в производството на устройства с продължително и импулсно освобождаване за доставяне на микроелементи и лекарства на говеда и овце. Кастекс са притежатели на много патенти в тази област.

 

Устройствата, които произвежда Castex, са от съществено значение за благосъстоянието на животните, тъй като контролират заразяването с паразити и предотвратяват заболявания, свързани с дефицит, като залитане на тревата и млечна треска. 

 

Продукти с марка Castex, които може да закупите от MASHINI.BG са: Пясъкоструйки CASTEX и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title