BGS TECHNIC - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

BGS technic KG, традиционен семеен бизнес, управляван от собственик, предлага непрекъснато нарастваща селекция от ръчни инструменти и специални автомобилни инструменти повече от 45 години.

 

От началото на първото производство през 1970 г. марката BGS TECHNIC е известна с отличното си качество и множество иновации в Германия и повече от 80 други страни и се радва на отлична репутация сред своите клиенти.  

 

В гамата на БГС ТЕХНИК ще намерите висококачествени и издръжливи ръчни инструменти, инструменти със сгъстен въздух и електрически инструменти за ежедневна работилница и промишлена употреба. 

 

В интерес на своите клиенти  основна цел на BGS TECHNIC е да предложат всички продукти на възможно най-доброто съотношение цена-производителност с бързо обслужване.  Над 8 000 качествени инструмента и месечно разширяване на гамата са налични в отлично професионално качество.  

 

Машини с марка BGS TECHNIC, които може да закупите от MASHINI.BG са: Аксесоари за пневматика BGS TECHNIC, Кранове за двигатели BGS TECHNIC, Крикове BGS TECHNIC, Пневматични инструменти BGS TECHNIC, Помпи за масла и горива BGS TECHNIC и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title