AUARITA - цени - Mashini.BG
Не откривате това, коeто търсите? Пишете ни!
captcha

Основана през 1996 г., Auarita се фокусира върху иновациите, изследванията и развитието в областта на пневматичното оборудване в продължение на 25 години и има две основни индустрии: безмаслени въздушни компресори и пистолети за пръскане.  Като високотехнологично предприятие на национално ниво в Китай Ауарита притежава повече от десет патента за изобретения и повече от 100 други вида патенти. Техните възможности за изследване и развитие са на водещо в индустрията ниво, технологията води тенденцията в индустрията.   

 

С иновациите като основна конкурентоспособност и с помощта на усъвършенствани дизайнерски концепции от отлични дизайнерски екипи в страната и чужбина, Auarita се ангажират да подобрят потребителското изживяване. Компанията обхваща площ от около 30 000 квадратни метра, със строителна площ от около 60 000 квадратни метра. Режим на производство на TPS, широкомащабни производствени линии и изобилен производствен капацитет.  

 

Предприятията на провинциално ниво в Китай "Топ експортна марка", търговските марки Ауарита е преминала международната регистрация в Мадрид, техните продукти имат висок пазарен дял и висока репутация в света.

 

Машини с марка Auarita, които може да закупите от MASHINI.BG са: Пневматични инструменти AUARITA, Пистолети за боядисване AUARITA, Инструменти за анализ AUARITA, Аксесоари за машини за боядисване AUARITA и други.

 


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title