Пневматични тресчотки Abac - цени - Mashini.BG

Пневматични тресчотки Abac - цени - Mashini.BG

Пневматична тресчотка Abac 1/2
0.00 (0)

Пневматичен инструмент 1/2 80 Nm 7 bar

Пневматична тресчотка Abac 1/2 e за камъни с размер 1/2, необходимо налягане 7 бара, необходим дебит 114 л/мин, максимален въртящ момент 80...

Марка: Abac Модел: 1/2 Кат. №: MS17805 Арт. №: 14420 Произход: Италия Гаранция за частно лице: 24 месеца
1 - 1 от 1 резултата

ABAC са един от водещите световни доставчици на надеждни и иновативни решения за сгъстен въздух. АБАК правят разлика чрез технология, функционалност и дизайн, благодарение на техния вътрешен екип за изследване и развитие и богат опит в сектора на сгъстения въздух.

 

Ангажирани с качество, надеждност и простота, ABAC искат да улеснят живота ви с решения, на които можете да се доверите и на които да разчитате всеки ден. От винтове с впръскване на масло до мобилни бутални компресори, от професионални пистолети за надуване до пълна гама ударни гайковерти. АБАК е идеалният партньор, който да ви помогне да постигнете целта си, независимо дали става дума за насърчаване на бизнеса ви или за изпълнение на мечта на любител.

 

ABAC продължава да обновява технологиите за сгъстен въздух с досега пренебрегвани, но новаторски методологии и дизайн на компоненти. Новото поколение изсушители за бутални компресори е само най-новото в дълга поредица от иновативни проекти.

 

Иновациите днес означават внимание към енергоспестяващи и екологични решения. АБАК инвестира в превръщането на намаляването на отпечатъка върху околната среда в конкретна алтернатива за всеки потребител на въздушен компресор.

 

Машини с марка ABAC, които може да закупите от MASHINI.BG са: Компресори за въздух Abac, Пневматични инструменти Abac, Пистолети за боядисване Abac, Машини за гуми Abac и други.

 

Пневматичните тресчотки са ръчни пневматични инструменти за завиване/развиване на крепежни елементи - болтове, гайки и др. Пневматичната тресчотка е универсален и много практичен инструмент, който е подходящ за интензивни натоварвания и продължителна работа с минимални прекъсвания. Пневматичните тресчотки са удобни и лесни за работа ръчни инструменти, които се използват както от професионалисти, така и от майстори любители.

 

MASHINI.BG предлага богат избор от пневматични тресчотки, които са с висока мощност и издържливост. При нас ще намерите тресчотки с различен захват 1/2, 1/4, 3/8 и сила на въртящия момент до 400 Nm. Пневматичните тресчотки са идеални при интензивна работа и монтажни дейности, които изискват завиване/развиване на голям брой крепежни елементи. Те ще ви спестят време и усилия при изпълнение на работните задачи. В допълнение към това са и практични, позволявайки работа на труднодостъпни и неудобно за механично развиване места. Предлагаме също комплект пневматични тресчотки с вложки и накрайници за обработка на крепежи с различни размери.

 

Пневматичните тресчотки са изключително полезни пневматични инструменти, които намират широко приложение в автосервизи, сервизи за строителна техника, строителни дейности, монтаж на метални конструкции, монтаж на машини и машинни инсталации и много други.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title