Рязане и кастрене Dewalt - цени - Mashini.BG

Рязане и кастрене Dewalt - цени - Mashini.BG
Акумулаторен храсторез DeWALT DCM563P1/ 18V/ 5Ah
ПРОМОЦИЯ
-5%

Акумулаторен храсторез DeWALT DCM563P1/ 18V/ 5Ah
0.00 (0)

Градинска ножица за жив плет с батерия и зарядно 550 мм

Акумулаторен храсторез Dewalt DCM563P1/ 18V/ 5Ah Акумулаторен храсторез за подрязване на жив плет, която има компактен и лек дизайн за...

Марка: Dewalt Модел: DCM563P1 Кат. №: MS44316 Арт. №: DCM563P1

Храсторез акумулаторен DeWALT DCM563PB - 18V
0.00 (0)

Електрическа ножица за жив плет 550 мм.

Храсторез акумулаторен DeWALT DCM563PB - 18V Акумулаторния храсторез е с 55см лазерно изрязани остриета с двойно действие с 19мм режеща...

Марка: Dewalt Модел: DCM563PB Кат. №: MS36384 Арт. №: DCM563PB Произход: САЩ Гаранция за частно лице: 36 месеца
1 - 2 от 2 резултата

DeWalt Industrial Tool Company е американски световен производител на електрически инструменти и ръчни инструменти за строителната, производствената и дървообработващата индустрия, както и за домашни майстори.

Машините за рязане и кастрене са професионални или любителски машини и инструменти за дървообработка – рязане на дърва, рязане на трупи, кастрене на клони, раздробяване на клони и много други. Съществува изключително голямо разнообразие от машини за рязане и кастрене. Предлаганите от MASHINI.BG машини за рязане на дърва са разделени в следните категории:

 

Верижни триони електрическиВерижни триони за рязане на дърва и трупи с електромотор.

 

Верижни триони моторниВерижни триони за рязане на дърва и трупи с бензинов двигател. Тези машини се използват най-често при рязане на дърва за огрев.

 

Дробилки за клони – Наричани още градински шредери, тези машини раздробяват отрязани клони от дървета и храсти. Важно е да знаете, че за оптимална работа на дробилката клоните трябва да са добре изсъхнали.

 

Кастрачки за клониМашини за рязане на клони. Снабдени са с удължител на дръжката за по-лесно достигане на високи клони.

 

Храсторези и ножици за жив плетМашини за рязане и кастрене на храсти и дребна растителност.

 

Цепачки за дърваМашини за цепене на дърва. Най-често се използват при обработка на дърва за огрев, заменяйки ръчния труд.

 

Употребата на градинска и горска техника и в частност машини за рязане и кастрене ще увеличи значително вашата производителност. Тези машини се използват активно в държавни горски стопанства, цехове за дървообработка, за битови нужди, при поддръжка на паркове и градини и много други.


Лични данни
Парола
Бюлетин
Title